Λευκάδα Ενοικιάσεις Σκαφών

«Είμαστε μια εταιρεία ενοικίασης σκαφών που εδρεύει στο νησί της Λευκάδας.» Τα πιο υπέροχα μέρη της Λευκάδας σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Στόχος μας είναι να σας δώσουμε την ευκαιρία να ανακαλύψετε όλους αυτούς τους μυστικούς θησαυρούς του νησιού μας, νοικιάζοντας ένα από τα νέα μας σκάφη. Δεν χρειάζεται άδεια, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ωραία παρέα και θέληση για εξερεύνηση. «Τα σκάφη μας βρίσκονται στην περιοχή Σύβοτα»

Αλιεία
Διασκέδαση
Ιστιοπλοΐα
θαλάσσια Σπορ

Νοικιάστε ένα Σκάφος στα Σύβοτα Λευκάδας

Compass 150
Λευκάδα
4.5 M
5
Compass 165
Λευκάδα
5 M
7
Orizon 580
Λευκάδα
6 M
8
Technohull 777
Λευκάδα
8 M
8

take
a tour

βίντεο περιοδεία

Ενοικιάσεις Σκαφών – Ανακαλύψτε τη Λευκάδα

Lefkada by the Sea

Lefkada by the Sea Sivota

Τα Σύβοτα

Τα Σύβοτα είναι ένας από τους πιο όμορφους κόλπους της Λευκάδας, που βρίσκεται 32 χλμ νότια της πρωτεύουσας της Λευκάδας. Ο οικισμός βρίσκεται γύρω από έναν μπλε κρυσταλλικό όρμο μέσα σε καταπράσινους λόφους και καταπράσινα δάση με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

Διαβάστε Περισσότερα
Apartments Asterida Sivota Lefkada

Διαμερίσματα Αστερίδα

“Προσφέρουμε επίσης διαμερίσματα για τους πελάτες μας”. Τα διαμερίσματα Αστερίδα βρίσκονται στον γραφικό κόλπο των Συβότων της Λευκάδας, κοντά στη θάλασσα. Αποτελούνται από στούντιο 2-3 ατόμων και διαμερίσματα τεσσάρων (4) ατόμων με υπνοδωμάτιο και καθιστικό.

Διαβάστε Περισσότερα
Lefkada by the Sea agrilia

Μέρη για να Επισκεφτείτε

Η Λευκάδα είναι γνωστή για τις παραδεισένιες παραλίες της, με την ξανθή άμμο & τα γαλαζοπράσινα νερά. Παραλίες, εντυπωσιακές σε μήκος & θεϊκή ομορφιά βρίσκονται στη δυτική ακτή της Λευκάδας. Εξερευνήστε τη με σκάφος και δείτε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη.

Διαβάστε Περισσότερα
Phone: +30 6947 580 962
Ionian Islands, Greece
Sivota 31082, Lefkada